Adatkezelési tájékoztató:

Mi magunk is nyújtunk adatvédelmi tanácsadást, teljesítünk DPO megbízásokat, így az adatvédelmi tudatosság kiemelt szempont a mindennapi feladatellátási gyakorlatunkban.

A Z.T.G. Tanácsadó Irodával azon belül Szabó Zoltán egyéni vállalkozóval, illetve Dr. Mészáros Tamás egyéni ügyvéddel kapcsolatba került ügyfelek adatait kizárólag célhoz kötötten, az adott megbízás végrehajtása miatt, annak időtartamában bizalmasan kezeljük, harmadik fél irányába nem továbbítjuk, minden részfeladat elvégzése az ügyféllel történt egyeztetés szerint, annak hozzájárulásával történik.

A ránk nézve kötelező törvényi előírásoknak maradéktalanul eleget teszünk, így az ügyekkel kapcsolatos adatokat azok minősítése szerint a törvényben előírt megőrzési, tárolási időn belül visszakereshető módon irattározzuk.

Az oldalon található kapcsolatfelvételi form egy e-mailt generál az iroda központi e-mail címére, kizárólag a kapcsolatfelvételt szolgálja, átadott név, e-mail cím nem kerül semmilyen más célra (pl.: marketing) felhasználásra.

Vállalkozásunk megbízói körében marketing tevékenységet nem folytat, adatot weboldalán nem gyűjt, erre informatikai rendszert nem üzemeltet, nekünk fontos az ügyfél és az Ő adatainak biztonsága, a tanácsadói munka során a teljes diszkréció és a titoktartási normák betartása.

Budapest, 2018.