A tavalyi első fórumtalálkozó után 2019-ben rendszeressé tesszük az előadásokkal egybekötött szakmai kapcsolatépítő napokat. Tavaszi és őszi előre közzétett ütemterv szerint 5-5 előadással várunk.
 
2019. tavaszi események során az alábbiakról hallgathatsz előadásokat:
Ügyfélkapcsolatok
Kamerák, GPS nyomkövetés
Marketing és Értékesítés
HR Munkaügyek
Fotózás és videózás, szerzői jog
Érintjük továbbá:
e-Privacy (ePR)
Business IT Process
SaaS rendszerek, mobil applikációk
 
Az ősz már reményeink szerint a hazai DPO kijelölés, incidens kezelés, non-profit szektor, önkormányzatok, NAIH ellenőrzések gyakorlati tapasztalatairól fog szólni.
 
A sok kérdés, a tartalmas eszmecsere, az interaktív jelleg, a finom kávé, a szendvicsbár ebéd, ráadásként az egyre jobb emberi- és szakmai kapcsolat garantált.
 
Minden alkalommal 2×1,5 órás előadás, kapcsolatépítés és záró kerekasztal beszélgetés vár reggeltől kora délutánig.
Időpontok: Február 19. Kedd, Március 20. Szerda, Április 24. Szerda, Május 22. Szerda, Június 19. Szerda.
Napirend: érkezés 9:45-től reggeli kávé, kapcsolatépítés, 10:30-12:00 első előadás, 12:00-12:30 szendvicsbár, 12:30-14:00 második előadás, 14:00-14:45 kerekasztal beszélgetés.
Részvételi díj 17 000 Ft / alkalom.
 
Kedvezmények:
Magyar Adatvédelem – GDPR Fórum tagoknak biztosított 30% diszkonttal 11 900 Ft / találkozó, hivatkozást a csoportban találtok az igénybevételéhez.
 
Az 5 tavaszi alkalomra egyben leadott és januárban pénzügyileg rendezett regisztráció esetén 40% rendkívüli engedményt biztosítunk, azaz 85 000 Ft helyett csupán 51 000 Ft ellenében vehetsz részt mind az 5 eseményen.
 
Előzetes regisztráció és díjfizetés szükséges, melyet az iroda@ztg.hu e-mail címen keresztül kezdeményezhetsz.
 
A csoportunkban minden további kérdésedre választ kaphatsz.
 
Várunk szeretettel!

Jelentkezz most!

iroda@ztg.hu

Regisztráció menete: e-mail <-> rögzítés, visszaigazolás, tájékoztatás <-> díjbekérő, átutalás <-> számla megküldése (alanyi áfa mentes).

Az első kapcsolatfelvétel az érintett hozzájárulása alapján történik, a tudomásunkra jutott adatokat harmadik fél felé nem továbbítjuk, kereskedelmi vagy marketing célokra az események után nem használjuk fel. A számlákat jogszabályi kötelezettség betartása miatt 8 évig őrizzük.